Navigatie overslaan

Herní knihovna s více než 4 000 tituly

0
902

Zdravím všechny, narazil jsem na https://fambet.cz/ a trochu mě překvapilo, že uvádějí víc než čtyři tisíce her. To už je dost velká nabídka a nevím, jestli to není spíš jen reklama. Máte někdo zkušenost, jestli to fakt tak je? Zajímalo by mě hlavně, jestli jsou tam i známé automaty a živé hry, nebo jen hromada titulů, které člověk ani nezná. Nechci ztrácet čas něčím, co bude poloviční kvalita.

Opmerkingen (2)

Olga Summas

Olga Summas

1 maand geleden
Podle mě je velká herní knihovna vždycky plus, protože si každý najde něco pro sebe. Někdo má rád klasické sloty, jiný raději ruletu nebo blackjack, a když je toho víc než pár stovek, je větší šance, že to bude bavit i dlouhodobě. Rozmanitost dělá hodně – člověk může střídat hry podle nálady a vyhne se tomu, že by se mu rychle omrzely.
0
Antwoorden 0
Steven Lon

Steven Lon

1 maand geleden
Můžu potvrdit, že ta knihovna je opravdu hodně rozsáhlá a není to jen prázdné číslo. Hrál jsem tam jak klasické ovocné automaty, tak i moderní video sloty a dokonce i živé hry s krupiéry. Nejvíc mě překvapilo, že tam jsou i ty nejnovější tituly od známých poskytovatelů, takže člověk nemusí hledat jinde. Já jsem si vždycky vybral, ať už jsem chtěl něco rychlého na pár minut, nebo delší session u stolních her.
0
Antwoorden 0